The Real Food of China

культура
The Real Food of China is the definitive guide to home-style Chinese cuisine. It is inspired by the authors' personal travels to China and the realization that what is commonly perceived as "Chinese food" in the Western world, is only part of the story. While there is a growing appreciation of regional Chinese food in larger cities outside China, a lot of authentic regional cuisine still goes uncelebrated in Chinese restaurants around the world. This book captures the essence of simple home cooking and the wide variety of food that changes from region to region.Ссылка на книгу: https://www.podpisnie.ru/books/the-real-food-of-china/

Издательство: США

Click to order
Доступ к 11-му Открытому диалогу
Total: 
ФИО
Email
Промокод
После оформления будет создан личный кабинет на сайте (на почту придет пароль). Доступ в конференцию через личный кабинет. За неделю до мероприятия на почту придет инструкция к подключению. Если ничего не приходит и не получается войти в личный кабинет на сайте, пишите нам lianxi@russinology.ru